Jag flyttar

Från och med 1 februari flyttar jag. Detta för att komma närmare de två personer jag känner mest för. Varannan vecka återfinns jag i Akalla hos Helene och varannan vecka i Råneå hos Fanny. (Ibland kommer man mig även träffa mig i Bryssel)

Bostadsrätten ska säljas, arbetsuppgifterna justeras, flyttlass ska transporteras genom Sverige. En byrå liksom en bil ska inköpas.

Känns faktiskt riktigt bra, riktigt spännande och stimulerande. Nya utmaningar, nya möjligheter!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Ååå, om jag hade råd skulle jag köpt din lägenhet på studs. Den är ju supermysig och att bo på samma ställe som min stora idol Karin Boye skulle inte sitta helt fel. Synd att det inte är så att jag hunnit få värsta superjobbet i Sthlm än =(.

Postat av: Siv

Hej!
Vilken rolig nyhet och va, bra du gör det som kommer att pendla så långt. Hälsa Helene.
/Siv

2006-12-11 @ 16:10:07
Postat av: Peter

Men Karolina, du är välkommen att ge ett bud på lägenheten! Om du får jobb så kan du ju alltid låna. Ska avslöja en sak: egentligen är det banken som äger min lägenhet... I alla fall om man bedömer deras insats och min insats. Fast Sundsvall är väl inte så tokigt?

2006-12-20 @ 17:24:56
Postat av: Karolina

Helt klart lockande, men dock var min plan att plugga klart vårterminen först. Om jag inte skulle få värdens bästa jobberbjudande. Men om jag får jobb där nere så. Sundsvall är en helt okej stad, dock är det nästan svårare att få informatörsjobb här än nere i sthlm. Många som kommer från närområdet och som blir kvar, å jobben är färre här.
För övrigt skulle det va skoj å ses nått nästa gång jag är neråt, när det nu blir.

2006-12-21 @ 12:45:33
URL: http://karro.wordpress.com
Postat av: Tina

Vilken trevlig nyhet!! Va kul att ni ska flytta ihop.
Grattis o Lycka till!
/Christina

2006-12-24 @ 11:16:53
URL: http://www.calypsodesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback