Storartade Stockholm

Fick förmånen att leda IOGT-NTO Stockholms distriktsårsmöte. Första gången som jag hållt i klubban på ett DÅM för IOGT-NTO. Kändes som det gick bra.

Jag blir alltid så imponerad av Stockholms verksamhet och resurser! Det är skillnad när man jämför med andra distrikt. En stabil distriktskonsulent i Kajsa och runt henne minst fem anställda. Samt tillgång till en utvecklingskonsulent. Vilken personalresurs!
Distriktet omsätter nästan fem miljoner kronor där deras Möjligheternas Hus ger överskott på 200-300 000 kr per år. Vilken ekonomisk resurs!
Vidare får de skicka sex ombud till kongressen. Flest av alla distrikt, vilket tyder på många betalande medlemmar. Vilken medlemsresurs!
Till det lägger vi till Klara Södra, Nykter träffpunkt på Söder, tidningen Appell, Klubb Sockerdricka och Folknykterhetens vecka. Och strategiskt utvecklingsarbtete i Norrtälje, Södertälje och Nynäshamn.

Nu valdes dessutom en kanonstyrelse av stora mått! En riksdagsledamot som ordförande, en come backande FS-ledamot som vice, en trygg kassör som sitter kvar och en sekreterare som har sekreterare som yrke. Bland ledamöterna och suppleanterna märks en trotjänare, en ordförande från en utvecklingsort, en nykomling som brinner för narkotikafrågan och en som brinner för det sociala arbetet.

Stockholm är på gång!

Kommentarer
Postat av: Per Östberg

Jodå, du hanterade årsmötet ganska bra. För min del kan du få göra det fler gånger.

Postat av: Peter

Tackar ödmjukast!

2009-04-08 @ 07:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback