Gröna Lund en heldag

Liseberg på kongressen och nu Gröna Lund. Vill man ha nöjesfält vinner Gröna Lund. Det är intensivt, energi och nöje vart man än kikar. Liseberg är mer lugnt, vackert och mysigt.

Nya attraktionen Insane såg rätt insane ut så jag hoppas på mod för den nästa gång. Fanny åkte Extreme två gånger! Nu har vi lämnat barnkarusellerna...

Kommentarer
Postat av: Hull

Nu blir jag lite upprörd! :)

Visserligen är Grönan lite larmigare och tightare, men att det skulle vara ett bättre nöjesfält? Attraktionsmässigt är ju Liseberg bättre på i stort sett varenda punkt. Koncept- och kvalitetsmässigt likaså.Har du fått solsting? ;)

Postat av: Peter

Nope, jag tycker verkligen det. Men Liseberg är också mycket bra! Visst är Balder och Flum Ride klassiker, men annars har Gröna Lund mer Kick-framkallande karuseller. När Liseberg har en Uppskjutet och en Fritt Fall har Gröna Lund dessa i samma attraktion. När Lisebergs Slänggungor går över asfalt tar sig Gröna Lunds över vatten.

2009-08-08 @ 10:41:40
Postat av: Junior

Jo vi är et strå vassare, men Extreme? Jag vågar åka Insane, den är ny och byggd av duktiga sweichare. Extreme fyllde 10 år i år, är konstruerad av pårökta hollendare för att riggas av berusade polacker. Den var dessutom inte tänkt att stå uppställd längre än ett par tre år...

Men man är väl oroad för olika saker...

2009-09-30 @ 22:15:59
URL: http://www.metrobloggen.se/maskinjunior

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback