Nu måste staten sänka köttpriset!

I DN står om köttjuvarna. De stjäl kött som de sedan säljer billigt till krögarna. Mats Hulth tror förstås inte att hans medlemskrogar gör detta, men ändå. Det finns fler krogar. Stölderna sker. Varför? Jo därför att oxfilé är så dyrt i Sverige. Det skapar kriminella element.

Lösning på detta? Enligt alkoholskattesänkarargumenten måste priset ner på kött. Så denna kriminella verksamhet kan upphöra. Staten borde med andra ord subventionera kött. Så slipper vi den illegala hanteringen.

Jag skojar förstås. Bara för att en vara är stöldbegärlig kan man ju inte förbilliga den. Troligtvis måste polisen göra insatser. Vi talar ju om brottslighet så de ligger nära till hands.

Kommentarer
Postat av: Henriksilje

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback