Vardag i Råneå

En måndag i Råneå. Klockan ringde kl 06.00. Fanny med taxi till skolan. Tvätt i massor, läsa DN, jobba undan lite på en rapport och tala i telefon innan telefonmöte med mina sociala medarbetare. Avstämning Carin om bidragsansökningar. Avstämning Johanna om DÅM-underlag, fortsatt mejlhanterande, lunch hemma vid kl 11.30 med bruna bönor läsandes Riksdag & Departement.

Fanny kom hem vid kl 14.30. Mellanmål och snack om skoldagen. Vi skulle se Krigets Vindar men en kompis till henne kom. Avstämning med Eva om NBV-samarbete. Sa till några ungdomar som rökte i trapphuset. Pratade i telefon med mamma. For med skräp till återvinningen. Snöigt och kallt. Handlade rejält på ICA inklusiva Alla Hjärtansdag-grej till Fanny. Fick telefonmeddelande.

Ringde upp Mathias på Våra Gårdar vid kl 17.00 och hade en längre avstämning om turnéer och annat. Fanny och hennes kompis har disco på hennes rum. Fortsatt mejlande innan dags för middag. Schnitzel och strips. Fanny gjorde det mesta medan jag ståendes bredvid läste på om alkohollagen.

Läsa med Fanny och sedan godnatt till henne vid kl 21.30. Läste CAN-handlingar inför AU-möte på tisdag. Hanterade några fakturor och månadsrapporter. Kändes som en ovanligt lugn dag hemma och på jobbet. Dags att varva ner med en bok.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback